Ofertë!

Venice Tavoline Televizori

238.0 

Permasa: Gjeresi:147.0cm , Thellesi:41.0cm , Lartesi:47.5cm

SKU: 11011385 Kategori:

Përshkrim

Rafti i televizorit Venice, në një kombinim të dekorit artizanal të lisit, folesë opake të bardhë dhe të bardhë mat, është një zgjidhje tërheqëse për dekorimin e dhomës së ndenjes, e cila i jep një estetikë më të ngrohtë ambientit. Hapësira e shfrytëzueshme përbëhet nga një sirtar praktik në pjesën qendrore, një pjesë e hapur dhe dy të mbyllura, të cilat praktikisht kanë rafte të rregulluara për ruajtje. Pjesa e përparme janë pasuruar me doreza të zeza me dizajn të thjeshtë, të cilat janë në përputhje me linjën e dizajnit të të gjithë koleksionit. I përket sistemit eponim të elementeve VENICE, i cili karakterizohet nga funksionaliteti dhe praktika në të cilat kontribuon, si një numër i madh elementësh në sistem ashtu edhe organizimi i shkëlqyer i hapësirës së ruajtjes.