Ofertë!

Venice Tavoline Mesi

Çmimi origjinal qe: 271 €.Çmimi i tanishëm është: 213 €.

Venice Tavoline Mesi

Permasa: Gjeresi:115.0cm , Thellesi:56.0cm , Lartesi:47.5cm

SKU: 11011433 Kategori:

Përshkrim

Tavolina e mesit Venice ,në një kombinim të dekorit artizanal të lisit, folie opake e bardhë dhe e bardhë mat, është një zgjidhje tërheqëse për dekorimin e dhomës së ndenjes, e cila i jep një estetikë më të ngrohtë ambientit. Hapësira e shfrytëzueshme përbëhet nga njëra pjesë e hapur dhe tjetra e mbyllur, e cila ka një hapësirë ​​ruajtëse brenda. Pjesa e përparme janë pasuruar me doreza të zeza me dizajn të thjeshtë, të cilat janë në përputhje me linjën e dizajnit të të gjithë koleksionit. I përket sistemit eponim të elementeve VENICE, i cili karakterizohet nga funksionaliteti dhe prakticiteti në të cilin kontribuon, si një numër i madh elementësh në sistem ashtu edhe organizimi i shkëlqyer i hapësirës së ruajtjes.