Sale!

Venice Raft Muri

69 

Venice Raft Muri

Permasa: Gjeresi:146.0cm , Thellesi:19.5cm , Lartesi:24.0cm

SKU: 11011393 Category:

Description

Rafti i murit Venice, në një kombinim të dekorit artizanal të lisit, folesë opake të bardhë dhe të bardhë mat, është një zgjidhje tërheqëse për dekorimin e dhomës së ndenjes, e cila i jep një estetikë më të ngrohtë ambientit. I përket sistemit eponim të elementeve VENICE, i cili karakterizohet nga funksionaliteti dhe prakticiteti në të cilin kontribuon, si një numër i madh elementësh në sistem ashtu edhe organizimi i shkëlqyer i hapësirës së ruajtjes.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Venice Raft Muri”

Your email address will not be published. Required fields are marked *