Ofertë!

Venice Kredence

Çmimi origjinal qe: 543 €.Çmimi i tanishëm është: 436 €.

Venice Kredence

Permasa: Gjeresi:161.0cm , Thellesi:41.0cm , Lartesi:85.5cm

SKU: 11011390 Kategori:

Përshkrim

Kredenca Venice, në një kombinim të dekorit artizanal të lisit, folesë opake të bardhë dhe të bardhë mat, është një zgjidhje tërheqëse për rregullimin e dhomës së ndenjes, e cila i jep një estetikë më të ngrohtë ambientit. Hapësira e shfrytëzueshme përbëhet nga sirtarë praktik në pjesën qendrore dhe dy pjesë të mbyllura, të cilat praktikisht kanë rafte të rregulluara për ruajtje. Pjesa e përparme janë pasuruar me doreza të zeza me dizajn të thjeshtë, të cilat janë në përputhje me linjën e dizajnit të të gjithë koleksionit. I përket sistemit eponim të elementeve VENICE, i cili karakterizohet nga funksionaliteti dhe prakticiteti në të cilin kontribuon, si një numër i madh elementësh në sistem ashtu edhe organizimi i shkëlqyer i hapësirës së ruajtjes.