Ofertë!

Venice Ekspozitor Pop

Çmimi origjinal qe: 405 €.Çmimi i tanishëm është: 325 €.

Permasa: Gjeresi:103.5cm , Thellesi:41.0cm , Lartesi:143.0cm

SKU: 11011381 Kategori:

Përshkrim

Venice Ekspozitor Pop, në një kombinim të dekorit artizanal të lisit, folesë opake të bardhë dhe të bardhë mat, është një zgjidhje tërheqëse për dekorimin e dhomës së ndenjes, e cila i jep një estetikë më të ngrohtë ambientit. Hapësira e shfrytëzueshme përbëhet nga një pjesë e hapur me rafte dhe dy pjesë të mbyllura, e cila ka praktikisht të rregulluar rafte për ruajtje brenda. Pjesa e përparme janë pasuruar me doreza të zeza me dizajn të thjeshtë, të cilat janë në përputhje me linjën e dizajnit të të gjithë koleksionit. I përket sistemit eponim të elementeve VENICE, i cili karakterizohet nga funksionaliteti dhe prakticiteti në të cilin kontribuon, si një numër i madh elementësh në sistem ashtu edhe organizimi i shkëlqyer i hapësirës së ruajtjes.