Sale!

Venice Ekspozitor 1k

239 

Venice Ekspozitor 1k

Permasa: Gjeresi:60.5cm , Thellesi:41.0cm , Lartesi:194.5cm

SKU: 11011379 Category:

Description

Venice Ekspozitor 1k, në një kombinim të dekorit artizanal të lisit, folesë opake të bardhë dhe të bardhë mat, është një zgjidhje tërheqëse për dekorimin e dhomës së ndenjes, e cila i jep një estetikë më të ngrohtë ambientit. Hapësira e shfrytëzueshme përbëhet nga një pjesë e hapur me rafte dhe një pjesë e mbyllur, e cila ka praktikisht të rregulluar rafte për ruajtje brenda. Pjesa e përparme janë pasuruar me doreza të zeza me dizajn të thjeshtë, të cilat janë në përputhje me linjën e dizajnit të të gjithë koleksionit. I përket sistemit eponim të elementeve VENICE, i cili karakterizohet nga funksionaliteti dhe praktika në të cilat kontribuon, si një numër i madh elementësh në sistem ashtu edhe organizimi i shkëlqyer i hapësirës së ruajtjes.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Venice Ekspozitor 1k”

Your email address will not be published. Required fields are marked *