Sale!

Usera Tavoline Ngrenie

199 

Tavolina e ngrënies Usera ne përmasën 155cm x 90cm me dekor gri lisi dhe të zezë do të përshtatet në mënyrë ideale në çdo dhomë ngrënie për shkak të dizajnit të saj modern. Falë dimensioneve të saj, ajo do të kënaqë nevojat e të gjithë familjes.

SKU: 11008803 Category:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Usera Tavoline Ngrenie”

Your email address will not be published. Required fields are marked *