Sale!

Usera Tavoline Mesi

119 

Usera Tavoline Mesi

Permasa: Gjeresi:101.5cm , Thellesi:50.0cm , Lartesi:47.0cm

SKU: 11008622 Category:

Description

Usera Tavoline Mesi, në kombinimin e dekorit të lisit gri dhe drurit të zi, është pjesë e koleksionit me të njëjtin emër që do të kontribuojë që shtëpia juaj të arredohet sipas standardeve më të reja të brendshme. Ndarja e shtuar prej xhami e tavolinës së mesit Usera do të kontribuojë në shfrytëzimin maksimal të hapësirës së destinuar për ruajtjen e revistave, librave ose albumeve fotografike.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Usera Tavoline Mesi”

Your email address will not be published. Required fields are marked *