Sale!

Usera Raft

49 

Usera Raft

Permasa: Gjeresi:137.5cm , Thellesi:19.5cm , Lartesi:24.0cm

SKU: 11008866 Category:

Description

Rafti i murit Usera, në kombinimin e dekorit të lisit gri dhe drurit të zi, është pjesë e koleksionit me të njëjtin emër që do të kontribuojë që shtëpia juaj të arredohet sipas standardeve më të reja të brendshme. Përdorni raftin e murit Usera për të shfaqur kujtimet e çmuara në mënyrë që ato të qëndrojnë gjithmonë në një vend të dukshëm.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Usera Raft”

Your email address will not be published. Required fields are marked *