Sale!

Usera Ekspozitor Pop

159 

Usera Ekspozitor Pop

Permasa: Gjeresi:67.5cm , Thellesi:33.0cm , Lartesi:130.5cm

SKU: 11008864 Category:

Description

Usera Ekspozitor Pop, në një kombinim të dekorit të lisit gri dhe drurit të zi, është pjesë e koleksionit me të njëjtin emër që do të kontribuojë që shtëpia juaj të arredohet sipas standardeve më të reja të brendshme. Ai përbëhet nga dy segmente me ndarje të brendshme, njëra prej të cilave është e mbyllur dhe tjetra e hapur.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Usera Ekspozitor Pop”

Your email address will not be published. Required fields are marked *