Sale!

Usera Ekspozitor 1k

199 

Usera Ekspozitor 1k

Permasa: Gjeresi:53.5cm , Thellesi:33.0cm , Lartesi:191.5cm

SKU: 11008862 Category:

Description

Usera Ekspozitor 1k , në një kombinim të dekorit të lisit gri dhe drurit të zi, është një pjesë e koleksionit me të njëjtin emër që do të kontribuojë që shtëpia juaj të arredohet sipas standardeve më të reja të brendshme. Ai përbëhet nga një segment i mbyllur, gjysmë i mbyllur me xham, i cili mund të pajiset me ndriçim LED sipas shijes.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Usera Ekspozitor 1k”

Your email address will not be published. Required fields are marked *