Sale!

Tv Unit Roxy

439 

Tv Unit Roxy

Permasa: Gjeresi:266.5cm , Thellesi:41.5cm , Lartesi:186.0cm

Out of stock

SKU: 11011223 Category:

Description

Tv Unit Roxy, në një dekor artizanal lisi me ballina të veshura me fole të bardhë mat 3D MDF, është projektuar për të përmbushur kërkesat funksionale dhe estetike në rregullimin e çdo ambienti. Tv Unit Roxy mundëson mobilimin e plotë të dhomës së ndenjes, falë disponimit jashtëzakonisht praktik të rafteve të hapura dhe të mbyllura. Ekziston mundësia e shtimit të ndriçimit LED

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tv Unit Roxy”

Your email address will not be published. Required fields are marked *