Sale!

Tv Unit Gelso – Drruri

219 

Tv Unit Gelso-Drruri

Gjeresi: 170,5 cm, Thellesi: 41,5 cm, Lartesi: 170,5 cm

SKU: 11008761 Category:

Description

Tv Unit Gelso, ka formë dhe funksion harmonik, si dhe dizajn mbresëlënës të destinuar për përmirësimin modern të dhomës së ndenjes. Seksioni i mbyllur, rafti i televizorit i pozicionuar qendror dhe seksionet e hapura formojnë një njësi kompakte për ruajtjen e të gjithë artikujve të shtrenjtë dhe pajisjeve audio-vizuale.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tv Unit Gelso – Drruri”

Your email address will not be published. Required fields are marked *