Sale!

Tv Unit Florence

319 

Tv Unit Florence

Gjeresi: 229,5 cm, Thellesi: 35,0 cm, Lartesi: 183,0 cm

Out of stock

Category:

Description

Tv Unit Florence një arredim artizanal prej lisi, është një zgjidhje tërheqëse dhe funksionale për rregullimin e ambientit të dhomës së ndenjes. Përbëhet nga një pjesë e hapur me tre rafte, një pjesë e mbyllur me rafte xhami dhe një ballore xhami me kornizë MDF dhe xham parsol, si dhe tre pjesë ndarëse të mbyllura të poshtme me funksionalitet të theksuar. Tv unit Flores përshtatet me një televizor deri në 50”. Mundësia e shtimit të ndriçimit LED është një tjetër përfitim që kontribuon në theksimin e linjës estetike të Tv Unit Florence.

Additional information

Përmasat

229,5 x 35 x 183 cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tv Unit Florence”

Your email address will not be published. Required fields are marked *