Ofertë!

Tavoline “Patna Efes”

Çmimi origjinal qe: 185 €.Çmimi i tanishëm është: 89 €.

Një kombinim minimalist, por që plotëson më së miri nevojat në ambientin tuaj të ngrënies.
.

Përshkrim

Po kërkoni një Tavolinë me cilësi të pamposhtur për kuzhinën apo dhomën tuaj të ngrënies? Tavolina Pota është zgjedhja perfekte pasi me dizajnin e saj të përpunuar dhe origjinal do t’ju japë hapësirë për të rifreskuar dekorimin tuaj.

Specifikimet:

Kornizë fikse metalike me cilësi të lartë me rezistencë ndaj konsumit dhe kohës.

Kapak mdf Me Qëndrueshmëri të Lartë. Trashësia e kapakut 35mm i shton cilësi dhe stabilitet konstruksionit duke e bërë tryezën ideale për përdorim të përditshëm.

Dimensionet e produktit:

Diametri: 90 cm

Lartësia: 75 cm

 

Kujdes!

Produkti dorëzohet i pamontuar, në paketim fabrike dhe me një udhëzues të detajuar montimi.

Nuanca e ngjyrave të produktit mund të ndryshojë pak nga paraqitja e tij fotografike në ekranin tuaj.

Informacion shtesë

Diametër

90cm