Ofertë!

Tavoline Ngrenie Silena

Çmimi origjinal qe: 495 €.Çmimi i tanishëm është: 289 €.

Tavolinë ngrënie “Silena”, dizajn modern dhe tepër praktike, e pajisur me mekanizëm hapjeje.

Informacion shtesë

Përmsat

80 x 140 cm