Ofertë!

Tavoline Ngrenie Poland + 4 Karrige Poland

Çmimi origjinal qe: 405 €.Çmimi i tanishëm është: 189 €.

Permasa: 70x110cm e mbyllur dhe 70x170cm e hapur

SKU: PO1303 Kategori: