Ofertë!

Tavoline Mesi Carraro – Dark Brown – Dark Brown

Çmimi origjinal qe: 175 €.Çmimi i tanishëm është: 69 €.

Permasa: 80 x 45 x 80 cm

  • E lehtë për t’u pastruar, thjesht fshijeni me një leckë të lagur. Nuk ka nevojë për asnjë kimikat.
  • E ndërtuar nga druri i punuar me cilësi të lartë me një përfundim melamine.
  • Udhëzim i lehtë montimi. Manuali i montimit me imazhe të dukshme.
  • Paketimi i fortë dhe miqësor ndaj mjedisit është projektuar për transport të sigurt.
SKU: MSH209635 Kategori: