Sale!

Tavolinë Anësore Elite Barok

59 

Set tavolinash anësore me një dizajn modern, me këmbë metalike dhe material mdf.

Category:

Additional information

Përmasa e vogël

30cmX40cm

Përmasa e mesme

45cm x 40cm

Përmasa e madhe

59cm x 40cm

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Tavolinë Anësore Elite Barok”

Your email address will not be published. Required fields are marked *