Sale!

Rux Varese Rrobash

79 

Rux Varese Rrobash

Permasa: Gjeresi 73cm x Thellesi 19.5cm xLartesi 113cm

SKU: 11008563 Category:

Description

Elementi i mobiljes se korridor, me modelin gri të lisit dhe fletë llak të bardhë, do të sjellë freski dhe elegancë në korridorin tuaj, si dhe një shënim praktik, falë varëseve për ruajtjen e rrobave. Mund të kombinohet me elementët me të njëjtin emër që plotësojnë historinë e brendshme të hyrjes në shtëpinë tuaj.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Rux Varese Rrobash”

Your email address will not be published. Required fields are marked *