Sale!

Rux Ulese me Kapak

99 

Rux Ulese me Kapak

Permasa: Gjeresi 79cm x Thellesi 35cm x Lartesi 45 cm

SKU: 11008567 Category:

Description

Elementi i mobiljes se koridorit Rux ka një pjesë praktike të mbyllur për ruajtjen e këpucëve, si dhe sipërfaqen e mbushur. Mund të kombinohet me elementët me të njëjtin emër që plotësojnë historinë e brendshme të hyrjes në shtëpinë tuaj.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Rux Ulese me Kapak”

Your email address will not be published. Required fields are marked *