Ofertë!

Rux Kabinet I Vogel

Çmimi origjinal qe: 189 €.Çmimi i tanishëm është: 129 €.

Rux Kabinet i Vogel: Gjeresi 79cm x Thellesi 35cm x Lartesi 97.5 cm

SKU: 11008609 Kategori:

Përshkrim

Rux Kabinet I Vogel ka dy rafte praktike dhe një sirtar për organizimin efektiv të korridorit tuaj. Mund të kombinohet me elementët me të njëjtin emër që plotësojnë historinë e brendshme të hyrjes në shtëpinë tuaj.