Ofertë!

Rux Kabinet I Madh

Çmimi origjinal qe: 259 €.Çmimi i tanishëm është: 185 €.

Rux Kabinet i Madh: Gjatesi 60cm x Gjeresi 35.5cm x Lartesi 192.5 cm

SKU: 11008561 Kategori:

Përshkrim

Elementi i mobiljes se koridorit Rux, me modelin e bardhë dhe folenë me llak të bardhë, do të sjellë freski dhe elegancë në korridorin tuaj, si dhe një notë praktike falë pjesës me dy krahë me tre rafte dhe një varëse rrobash për ruajtjen e rrobave. Mund të kombinohet me elementët me të njëjtin emër që plotësojnë historinë e brendshme të hyrjes në shtëpinë tuaj.