Ofertë!

Paketa AirBnB

Çmimi origjinal qe: 1659 €.Çmimi i tanishëm është: 1149 €.

Me “Paketën Airbnb” nga Casal ju do të përfitoni një arredim të stilit modern dhe me çmimet më të arsyeshme🤩
Ajo përfshin:
-Kënd “Torino”
-Tv Unit “Ambra”
-Tavolinë mesi “Tetris”
-Tavolinë ngrënie “Feran”
-4 karrige “Holm”
-Tapet 120×180 cm