Sale!

Marila Tavoline Televizori

349 

Tavoline Televizori Marila

Gjeresi: 188,0 cm, Thellesi: 40,0 cm, Lartesi: 55,5 cm

 

SKU: 11008216 Category:

Description

Rafti i televizorit Marilla është një kombinim harmonik i dushkut artizanal dhe xhamit të bardhë me njolla. Ai përbëhet nga katër sirtarë të bollshëm dhe praktik. Pjesa e përparme e sirtarëve janë pa doreza, me mekanizëm mbylljeje të butë. I përket sistemit të elementeve Marila me të njëjtin emër, i cili karakterizohet nga linja të drejta dizajni dhe elegancë. Ekziston mundësia e shtimit të ndriçimit.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Marila Tavoline Televizori”

Your email address will not be published. Required fields are marked *