Sale!

Marila Tavoline Ngrenie

279 

SKU: 11008226 Category:

Description

Tavolina e ngrënies Marila ne permasen: 155cm x 90cm në një kombinim të lisit artizanal dhe xhamit të bardhë me njolla do të përshtatet në mënyrë ideale në dhomat e ngrënies me dizajn modern. Falë përmasave të tij do të plotësojë nevojat e familjeve të mëdha. Përparësia estetike e tavolinës së ngrënies Marila është një tavolinë pune me xham të bardhë me njolla, e cila i jep ambientit një notë shijeje dhe elegance të rafinuar. Është pjesë e koleksionit MARILA me të njëjtin emër, me të cilin formon një tërësi stilistike në arredimin e brendshëm.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Marila Tavoline Ngrenie”

Your email address will not be published. Required fields are marked *