Sale!

Marila Raft Muri

69 

Raft muri Marila

Gjeresi: 137,0 cm, Thellesi: 19,5 cm, Lartesi: 24,0 cm

SKU: 11008218 Category:

Description

Rafti i murit Marilla, në dekorin prej dushku artizanal dhe xham me njolla të bardhë, është pjesë e koleksionit Marilla me të njëjtin emër me të cilin formon një tërësi elegante në arredimin e brendshëm te ambjentit tuaj. Përfitimi i raftit të murit Marilla, përveç funksionalitetit të tij, është tërheqja estetike dhe mundësia e vendosjes arbitrare në hapësirë.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Marila Raft Muri”

Your email address will not be published. Required fields are marked *