Ofertë!

Krevat Novel 160cm

Çmimi origjinal qe: 466 €.Çmimi i tanishëm është: 375 €.

Permasat: 177.5 x 213.5 x 115

Krevat dopio Novel , me dekor hiri buzë surf, me një krevati në pëlhurë gri dhe këmbë të zeza, përfaqëson një nivel të ri guximi estetik që karakterizon shtëpitë më moderne. Është pjesë e një sistemi elementësh për arredimin e dhomës së gjumit me një formë të thjeshtë dizajni. Përshtatet pothuajse me çdo ambient dhe është i pajtueshëm me një dyshek me përmasa 160cm x 200cm.

Shënim: Çmimi është pa dyshek.

SKU: 11012351 Kategori: