Ofertë!

Kredence Marila

Çmimi origjinal qe: 379 €.Çmimi i tanishëm është: 290 €.

Konsole Marila

Gjeresi: 165,0 cm, Thellesi: 40,0 cm, Lartesi: 92,0 cm

Kategori:

Përshkrim

Kredenca Marilla në një kombinim të dushkut artizanal dhe xhamit të bardhë me njolla karakterizohet nga eleganca dhe stili. Ajo përbëhet nga 4 segmente të mbyllura, me një raft ndarës dhe dy sirtarë të bollshëm. Pjesa e përparme eshte pa doreza, me mekanizëm mbylljeje të butë dhe kanë mundësi të vendosjes së ndriçimit shtesë. Është pjesë e koleksionit Marilla me të njëjtin emër, me të cilin formon një tërësi stilistike në arredimin e brendshëm.

Informacion shtesë

Përmasat

165 x 40 x 92 cm