Ofertë!

Komo Novel

Çmimi origjinal qe: 271 €.Çmimi i tanishëm është: 190 €.

Permasat: 115.5 x 41.5 x 87cm

Komoja Novel karakterizohet nga një kombinim i guximshëm i dekorit me ngjyra të kundërta, i cili kontribuon në sofistikimin dhe elegancën e të gjithë ambientit. Kombinimi i dekorit artizanal të lisit dhe gri grafit, me këmbët e zeza, përfaqëson një nivel të ri guximi estetik që karakterizon shtëpitë më moderne, ndërsa dorezat metalike sjellin seriozitet shtesë në dizajnimin e këtij sistemi elementësh. Hapësira e përdorshme e komos përbëhet nga katër sirtarë praktik dhe një pjesë e mbyllur me dy rafte.

Është pjesë e një sistemi elementësh për arredimin e dhomës së gjumit me një formë të thjeshtë dizajni.

SKU: 11012344 Kategori: