Ofertë!

Kend Star Gri

729.0 

Kend Star Gri

  • KENDI ESHTE NE PERMASAT 290X230
  • NE NJERIN KRAH ESHTE ME MEKANIZEM DHE KA TRASHESI SFUNGJERI 13CM DHE MBI TE KA 2 CM SFUNGJER ME ELASTICITET TE LARTE
  • COPA E KENDIT ESHTE REZISTENTE NDAJ LENGJEVE DHE ESHTE COPE LEHTESISHT E PASTRUESHME.
  • KENDI KA NJE DIZAJN MODERN DHE INOVATIV
  • MEKANIZMI NGA NJERI KRAH E BEN KENDIN TE REHATSHEM PER FJETJE
Kategori:

Informacion shtesë

Ngjyra

Kaf, Gri

Përmasat

233 x 293 cm

Krahu

Majtas, Djathtas