Ofertë!

Kend Star Kafe

785.0 

Kategori:

Përshkrim

Kend Star

  • Kendi eshte ne permasat 290×230 .
  • Ne njerin krah eshte me mekanizem dhe ka trashesi sfungjeri 13cm dhe mbi te ka 2 cm sfungjer me elasticitet te larte.
  • Copa e kendit eshte rezistente ndaj lengjeve dhe eshte cope lehtesisht e pastrueshme.
  • Kendi ka nje dizajn modern dhe inovativ.
  • Mekanizmi nga njeri krah e ben kendin te rehatshem per fjetje.