Ofertë!

Kend Oslo

1299.0 

Kend Oslo Gri

Këndi OSLO vjen me përmasa ideale 305 x 220 cm
Fal mekanizmave shtytës të shpinores këndi shndërrohet edhe si vend për fjetje.
Ka strukturë dhe këmbë metalike.
Copa eshte e lehtesisht e pastrueshme.

SKU: OS001 Kategori: