Sale!

Kënd Nord Gri

449 

Kend Nord

  • KENDI NORD KA PERMASE 250X150
  • KA STRUKTURE DRRU AHU DHE ESHTE ME MEKANIZEM HAPJE DHE MEKANIZEM PER KONTENITOR NE PJESEN E SHKRTER TE KENDIT
  • KENDI ESHTE I PERSHTATSHEM PER FJETJE
  • COPA E KENDIT ESHTE MIKROFIBER DHE LEHTESISHT E PASTRUESHME
  • MEKANIZMI I KENDIT ESHTE 100% METALIK I CILI OFRON ME TEPER JETGJATESI DHE LEHTESI NE PERDORIM
  • JASTIQET MBESHTETES JANE SHUME TE BUTE PER TE OFRUAR KOMFORT NE MBESHTETJE GJITHASHTU JANE TE DKORUARA ME NJE CESTER NE MES DUKE I DHENE KENDIT STILIN NEO KLASIK
Category:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kënd Nord Gri”

Your email address will not be published. Required fields are marked *