Ofertë!

K?nd Milford Bezhe

4.0 

Kategori:

Përshkrim

Kend Milford

  • Kendi eshte ne permasat 270×160.
  • Me sfungjerin e bute dhe me trashesi 13cm, mbi te ka 2 cm vatine e cila i jep format e rrumbullakosura eshte nje kend i cili te ofron shume komfort.
  • Copa e perdorur eshte velute ne ngjyra te ndezura per ti dhene kendit sa me shume bukuri dhe stil.
  • Ka nje cope shume te bute ne prekje dhe shume te rehatshme. Jasteket jane te gjithe te zhveshshem dhe kllefet mund te lahen.
  • Kendi ka strukture dru ahu.