Ofertë!

Kend Luna me Sheshpushim – Kafe

Çmimi origjinal qe: 979 €.Çmimi i tanishëm është: 749 €.

Kend Luna me Sheshpushim

• Kendi eshte ne permasen 300cm x 210cm
• Ka strukture drru ahu dhe eshte me 1 krahe mbeshtetes nga njera ane, dhe sheshpushim nga ana tjeter
• Jasteket ules kane 13cm sfungjer me densitet te larte dhe 2 cm sfungjer me elasticitet te larte per te ofruar sa me shume rehati dhe jetgjatesi
• Te gjithe kllefet jane te heqshem dhe mund te lahen
• Copa eshte material velute, shume e bute dhe me qendrueshmeri te larte.

Kategori: ,