Sale!

Kënd Luna Blu

699 

Kend Luna Blu

  • KENDI ESHTE NE PERMASEN 300X210
  • KA STRUKTURE DRRU AHU DHE ESHTE ME 2 KRAHE MBESHTETES NGA TE DYJA ANET
  • JASTEKET ULES KANE 13CM SFUNGJER ME DENSITET TE LARTE DHE 2 CM SFUNGJER ME ELASTICITET TE LARTE PER TE OFRUAR SA ME SHUME REHATI DHE JETGJATESI
  • JASTEKET MBESHTETES JANE TE VESHUR ME VATINE PER TI DHENE BUKURI DHE REHATI NE MBESHTETJE. TE GJITHE KLLEFET JANE TE HEQSHEM DHE MUND TE LAHEN
  • COPA ESHTE MATERIAL VELUTE, SHUME E BUTE DHE QENDRUESHMERI TE LARTE.
Category:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kënd Luna Blu”

Your email address will not be published. Required fields are marked *