Sale!

Kënd Hugo / Gri

1149 

Category:

Description

Kend Hugo

  • Permasat jane 200×300
  • Kendi eshte modular ne strukture drru ahu dhe me konstrukt te perforcuar per shpinoret me levizje
  • Mekanizmat jane inoksi gjithashtu eshte i pajisur me mekanizma me levizje tek krahet
  • Sfungjeret ules te kendit jane13cm sfungjere te densitetit te larte dhe mbi te ka 2cm sfungjer me elasticitet te larte(sf.6000) per ti dhene komfort dhe rehati maksimale

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Kënd Hugo / Gri”

Your email address will not be published. Required fields are marked *