Ofertë!

Kend Hugo Gri

1417.0 

Kend Hugo

Permasa: 200cm × 300cm
Kendi eshte modular ne strukture drru ahu dhe me konstrukt te perforcuar per shpinoret me levizje
Mekanizmat jane inoksi gjithashtu eshte i pajisur me mekanizma me levizje tek krahet
Sfungjeret ules te kendit jane13cm sfungjere te densitetit te larte dhe mbi te ka 2cm sfungjer me elasticitet te larte(sf.6000) per ti dhene komfort dhe rehati maksimale
Krahet jane me mekanizem te levizshem ne 6 nivele. Perfshire jasteku dekorues, me zinxhire (lehtesisht i zhveshshem dhe i pastrueshem).

Kategori: