Sale!

Dhomë gjumi Rene 3K

750 

Dhoma Rene

Dollapi me 3 kapake: Gjeresi: 114,5 cm, Thellesi: 51,5 cm, Lartesi: 200,0 cm

Kreavati: 163.5 cm, Thellesi 203 cm, Lartesi 85.0 cm.

Komodinat : Gjeresi 44.5 cm, Thellesi 33.5 cm Lartesi 42.5 cm.

Komoja : Gjeresi 68.0 cm, Thellesi 35.0 cm, Lartesi 80.5 cm

  • Ne cmim jane te perfshira te gjithe produktet me siper dhe zgara e krevatit.
Category:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Dhomë gjumi Rene 3K”

Your email address will not be published. Required fields are marked *