Sale!

Aurora Tavoline Mesi

239 

Aurora Tavoline Mesi

Permasa: Gjeresi:113,5cm , Thellesi:55,0cm , Lartesi:48,5cm

SKU: 11011445 Category:

Description

Tavolina e mesit Aurora karakterizohet nga dizajni modern i linjave të qarta gjeometrike. Kombinimi i dushkut artizan të dekorit të drurit, i cili ngjall ngrohtësinë e ambientit, gri grafit, si dhe xhamat gri, të cilat kontribuojnë në elegancën dhe elegancën, e bëjnë këtë klub një zgjedhje ideale për dekorimin e dhomës së ndenjes. Hapësira e shfrytëzueshme përbëhet nga dy sirtarë praktik dhe një pjesë e hapur me raft. Është pjesë e sistemit të elementeve Aurora, i cili karakterizohet nga hapësira ruajtëse e përdorur me kujdes dhe plotëson nevojat e jetës së përditshme dhe ambientit.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Aurora Tavoline Mesi”

Your email address will not be published. Required fields are marked *