Sale!

Aurora Raft

79 

Permasa: Gjeresi:150.0cm , Thellesi:19.5cm , Lartesi:24.0cm

SKU: 11011392 Category:

Description

Raft muri Aurora, lisi artizanal i kombinuar i dekorit të drurit, që ngjall ngrohtësinë e ambientit, grafit gri dhe gri me njolla, të cilat kontribuojnë në elegancën , e bëjnë këtë raft një zgjedhje ideale dhe jep mundësinë e vendosjes arbitrare në hapësirë. Është pjesë e sistemit të elementeve Aurora, i cili karakterizohet nga hapësira ruajtëse e përdorur me kujdes dhe plotëson nevojat e jetës së përditshme dhe ambientit.

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Aurora Raft”

Your email address will not be published. Required fields are marked *