Ofertë!

Aurora Kredence

Çmimi origjinal qe: 543 €.Çmimi i tanishëm është: 436 €.

Aurora Kredence

Permasa: Gjeresi:175,5cm , Thellesi:40.0cm , Lartesi: 84,0cm

SKU: 11011389 Kategori:

Përshkrim

Kredenca Aurora karakterizohet nga një dizajn modern me linja të qarta gjeometrike. Kombinimi i dushkut artizanal të dekorit të drurit, që ngjall ngrohtësinë e ambientit, gri grafit, si dhe xhamat gri, të cilat kontribuojnë në elegancën dhe elegancën, e bëjnë këtë kabinet një zgjedhje ideale për dekorimin e dhomës së ndenjes ose të ngrënies. Hapësira e shfrytëzueshme përbëhet nga 4 sirtarë praktik dhe dy pjesë të mbyllura, me rafte të rregulluar praktikisht për ruajtje. Është pjesë e sistemit të elementeve të Aurora-s që plotëson nevojat e jetës së përditshme dhe ambientit.

Informacion shtesë

Përmasa175.5 × 40.0 × 84.0 cm