Ofertë!

Aurora Ekspozitor Pop

Çmimi origjinal qe: 426 €.Çmimi i tanishëm është: 325 €.

Aurora Ekspozitor Pop

Permasa: Gjeresi:89.5cm , Thellesi:40.0cm , Lartesi:141.5cm

SKU: 11011374 Kategori:

Përshkrim

Aurora Ekspozitor Pop, përmban një dizajn modern me linja të qarta gjeometrike. Kombinimi i dushkut artizanal të dekorit të drurit, që ngjall ngrohtësinë e ambientit, gri grafit, si dhe xham me njolla gri, që kontribuojnë në elegancën dhe elegancën, e bëjnë këtë qendër argëtimi një zgjedhje ideale për dekorimin e dhomës së ndenjes dhe ngrënies. Hapësira e shfrytëzueshme përbëhet nga një pjesë e hapur me rafte dhe dy pjesë të mbyllura, të cilat praktikisht kanë rafte të rregulluara për ruajtje brenda. Është pjesë e sistemit të elementeve të AURORA-s që plotëson nevojat e jetës së përditshme dhe ambientit