Sale!

Alpin Tavoline Televizori

169 

Alpin Tavoline Televizori, me aplikim në pjesën e përparme, ka një kombinim të segmenteve të hapura dhe të mbyllura. Me pjesën e tij të ngritur, rafti i televizorit Alpin ndjek risitë në dizajnin e brendshëm dhe falë kësaj do të integrohet në mënyrë ideale në ambientin e dhomës tuaj të ndenjes.

Permasa: Gjeresi:170.0cm , Thellesi:41.5cm , Lartesi:46.5cm

SKU: 11008822 Category:

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Alpin Tavoline Televizori”

Your email address will not be published. Required fields are marked *