Ofertë!

Tavoline Televizori Alaska

Çmimi origjinal qe: 251 €.Çmimi i tanishëm është: 165 €.

Rafti i televizorit ALASKA në kombinimin e karbonit dhe dekorit artizanal të lisit është një zgjidhje estetike për të dekoruar ambientin e dhomës së ndenjes. Funksionaliteti i tij theksohet nga raftet e hapura dhe të mbyllura, si dhe hapësira për pajisje audio-vizuale.

Permasa: Gjeresi:180.0cm , Thellesi:41.5cm , Lartesi:57.0cm

SKU: 11011207 Kategori: