Ofertë!

Aden Mbajtese Kepucesh – E bardhe

125.0 

Aden Mbajtese Kepucesh – E bardhe

Permasa: Gjeresi:102.0 cm , Thellesi:33.0 cm , Lartesi:94.5 cm

SKU: 11008516 Kategori:

Përshkrim

Mbajtesja e këpucëve Aden në ngjyrë të bardhë opake është zgjidhja ideale për vendosjen në hapësira të vogla. Ky model ka dy segmente të ruajtjes së këpucëve, një sirtar praktik dhe një segment me dy rafte të vendosur në të djathtë.