• Ofertë!
   Komodine Novel
   Shtoje në shportë
   • Komodine Novel

   • Çmimi origjinal qe: 131 €.Çmimi i tanishëm është: 86 €.
   • Permasat: 45 x 41.5 x 48.5cm Komodina Novel karakterizohet nga një kombinim i guximshëm i dekorit me ngjyra të kundërta, i cili kontribuon në sofistikimin dhe elegancën e të gjithë ambientit. Kombinimi i dekorit të hirit me surfside dhe ngjyrës gri grafit me këmbët e zeza përfaqëson një nivel të ri të guximit estetik që karakterizon shtëpitë më moderne, ndërsa dorezat metalike sjellin seriozitet shtesë në dizajnin e këtij sistemi elementesh. Hapësira e dobishme e komodinës përbëhet nga dy sirtarë praktik. Është pjesë e një sistemi elementësh për arredimin e dhomës së gjumit me një formë të thjeshtë projektimi.