• Ofertë!
   Dollap Novel
   Shtoje në shportë
   • Dollap Novel

   • Çmimi origjinal qe: 1108 €.Çmimi i tanishëm është: 766 €.
   • Permasat: 224 x 56.5 x 226.5cm Garderoba Novel është një kombinim i një gardërobe funksionale dhe moderne që do të plotësojë të gjitha nevojat tuaja kur bëhet fjalë për ruajtjen e rrobave tuaja. Është pjesë e konceptit të dizajnit të dhomës së gjumit Novel, dhe kombinimi i dekorit të hirit bregdetar dhe grafit gri i jep brendësisë një estetikë më të ngrohtë. Faqet e përparme janë pasuruar me doreza gri grafit të një dizajni të thjeshtë, si dhe me një pasqyrë të vendosur në pjesën qendrore të garderobës. Brendësia përbëhet nga një segment me rafte në pjesën qendrore, një segment me një gardërobë në pjesën e majtë dhe të djathtë, si dhe nga tre sirtarë praktikë në pjesën qendrore. Përfitimet e shprehura të kësaj gardërobë janë lartësia e shtuar prej 224 cm, funksionaliteti dhe organizimi i shkëlqyer i hapësirës së…