Ngjyra mund të çel një hapësirë dhe të shtojë ngrohtësi, ose t’a errësojë atë dhe të krijojë intimitet. Tonalitetet e zgjedhura të ngjyrave për mobiliet, mund t’i bëjë përbërësit ekzistues të dhomës të duken më të unifikuar. Kur zgjidhni ngjyrën e mobilieve për një hapësirë, duhet të merren parasysh disa …

Një zgjedhje e mirë janë setet e dhomave të gjumit! Ndonjëherë zgjedhja e mobiljeve të dhomës se gjumit mund te duket një proces i vështirë dhe i lodhshëm. Zgjedhja e krevatit, komodinave apo mobiljeve të tjera të dhomës së gjumit duhet bëre duke ju përshtatur hapësires dhe mënyrës tuaj të …

3 tendenca për mobilimin e dhomës së ndenjes! 1.Ngjyra kafe po fiton popullaritet si një nuancë neutrale. Gri-ja nuk është e vetmja ngjyrë neutrale që mund të përdoret për të mobiluar sallonet tuaja.Ngjyra kafe gjithashtu është një ngjyrë neutrale që mund të përdoret për të mobiluar një hapësirë. Është një …